Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

KÜLÖNLEGES TERMÉKEK

Raktáron: 17 darab
C140524
Színtelen, vízbázisú biocid folyadék penész és alga kül- és beltéri falakról való eltávolítására.
A fertőzött felületet mossa le folyó/szórt vízzel, szükség esetén használjon rongyot vagy ecsetet is. Használat előtt rázza fel a terméket alaposan. Az ALGENON felhordása száraz felületre, 1:5 (Algenon : víz) arányban vízzel hígítva, ecseteléssel történik. Nedves felületen ne alkalmazza a terméket. Amennyiben a fertőzőttség indokolja, ismételje meg többször a termék felhordását. A felület átfesthető a teljes száradást követően (min. 8 óra).
A felhordás elvárt körülményei: hőmérséklet +5°C és +35°C között, relatív páratartalom <80%. 

Kiszerelés: 0,5L
Bruttó: 3 400 Ft
darab
Gyorsnézet
ÚJ
C140517
Az ALGENON PLUS színtelen, biocid tartalmú penész- és algásodásgátló oldat, homlokzati és beltéri falfelületeken történő felhasználásra.


FELHASZNÁLÁS
mész-, cement- és nyújtott nyitott idejű vakolattal, vagy gipszlemezből készült beltéri és homlokzati falfelületeken, valamint beton és kő felületeken.

ALKALMAZÁS
A fertőzött felületeket mossuk le vízsugárral, továbbá szükség esetén takarítsuk le mechanikusan is, ronggyal, vagy kefével. Az üveget használat előtt alaposan rázzuk fel. Az Algenon Plust permetezéssel kell felhordani, hígítás nélkül. A terméket teljesen száraz felületre hordjuk fel, egy rétegben, erősebben fertőzött felületek esetén pedig javasoljuk az Algenon Plus két rétegben történő felhordását. Ez esetben a második rétegen a teljesen száraz első rétegre kell felhordani. A megfelelő fedőréteget teljesen száraz felületre kell felhordani, minimum 8 órával az Algenon Plus felhordása után. Az Algenon Plus felhordására csak megfelelő időjárási feltételek mellett kerülhet sor: a levegő hőmérséklete + 5 °C és + 35 °C között, a relatív páratartalma <80% kell, hogy legyen. Az Algenon Plus nem keverhető más festékekkel. A munka befejezése után a terméket tartalmazó csomagolást alaposan zárja le.

KIADÓSSÁG
5-10 m2/l a fertőzöttségi foktól, a felület érdességétől és nedvszívó képességétől függően.

HÍGÍTÁS: Nem szükséges hígítani!

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK
A termék használata során használjunk védőkesztyűt és védőszemüveget.

ELSŐSEGÉLY
Ha a termék bőrrel érintkezik, távolítsuk el az átitatott ruházatot, a bőrt mossuk le vízzel. Ha a termék a szembe kerül, bő vízzel öblögessük néhány percig, szükség esetén forduljunk orvoshoz. Lenyelés esetén a szájat ki kell öblíteni, nem szabad hánytatni, és azonnal orvoshoz kell fordulni. 
Bruttó: 2 942 Ft
darab
Gyorsnézet
C210111
Az EKOSIGNOL egy vékonyrétegű oldószeres, gyorsan száradó útjelző festék vízszintes jelölésekre. Rendkívül rugalmas, kiválóan tapad, jól takar, kopásálló és időjárásálló. Bevizsgálva és engedélyeztetve van a horvátországi hivatalos előírásoknak megfelelően, mely alapján közúti és ipari felhasználásra is alkalmas.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

A felület legyen száraz, állékony, tiszta, portól, sótól, zsírtól, olajtól és egyéb szennyeződésektől mentes. Használat ...
Bruttó: 3 750 Ft
darab
Gyorsnézet
Raktáron: 1 darab
C162007
A KAMENPROTECT egy szilikonos impregnálószer természetes és műkő, tégla, beton, és cement alapú felületek vízlepergetővé tételéhez, kül- és beltérben egyaránt. Látványos víztaszító tulajdonságot biztosít a felületnek, de teljesen színtelen és láthatatlan védelmet biztosít. Elősegíti a felület páradiffúzióját. Védi a felületet az esővízben oldott sóktól és szennyeződésektől, a foltképződéstől, a morzsolódástól, ezáltal jelentősen megnöveli a felület tartósságát, esztétikai minőségét. Nem alkal...
Bruttó: 2 755 Ft
darab
Gyorsnézet
Rendelhető
C161017
KOREX paint stripper- régi bevonatok eltávolításának hatékony anyaga
A KOREX paint stipper hígítás nélkül visszük fel mártással, ecsettel vagy hengerrel vastagabb rétegben kisebb felületre. A hatásfokot növeljük, amennyiben a kezelt felületet fóliával letakarjuk. Az anyag a régi bevonat tisztaságától függően 30 perctől, egészen 3-4 óráig hatni fog. Ezek után a régi bevonattal együtt csiszolással el kell távolítani, valamint a megtisztított felületet meleg vízzel le kell mosni. Kerülni ke...
Bruttó: 4 082 Ft
darab
Gyorsnézet
Raktáron: 9 darab
C161000
A KOREX rozsdamaró felhordható mártással, szórással, ecseteléssel. Használat előtt rázza fel a rozsdamarót. A felületről távolítsa el a leveles/ darabos rozsdát drótkefével, majd vigye fel a felülere a rozsdamarót, akár több rétegben is. Addig ismételje a műveletet, amíg a felület tökéletesen rozsdamentes lesz. Várja meg a felület teljes száradását, majd alapozzon a bármely Chromos-Svjetlost korróziógátló alapozóval. A rozsdamarót nem kell a felületről eltávolítani festés előtt....
Bruttó: 1 125 Ft
darab
Gyorsnézet