Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

CASATI

"...a színek keltik életre környezetünket, CASATI életre kelti a színeket..."

...e szlogennel van jelen a Casati festékgyár 1935 óta a festékpiacon, tapasztalatát, szakmai hozzáértését adva partnereinek.

A lehető legmagasabb színvonalon előállított festék termékeivel úgy az építőiparban ( bel és kültéri festékek, vakolatok, szigetelők ) mint a privát lakások kialakításánál használt ( vizes, oldószeres, szagtalan, környezetbarát festékek, dekorációs bevonatok ) anyagokkal piacvezető szerepet foglal el. A kínálatát kiegészítik favédő lazúrok, lakkok, rozsdagátlók, aerosolos termékek, alapozók, színezők, speciális termékek, hígítók.

A CASATI termékek magukban hordozzák egy garantáltan megbízható minőségű technológia minden pozitívumát, amit segít az alapanyagok figyelmes kiválasztása, a folyamatos fejlesztések, valamint szoros együttműködés partnereinkkel, felhasználva mindennemű visszajelzéseiket.

Az elmúlt időben, örömmel mondhatjuk, hogy magyarországi forgalmunk megsokszorozódott. Egyre növekszik a kereslet a kiváló minőségű, kedvező árú, esztétikus és korszerű csomagolású, könnyen értékesíthető CASATI termékek iránt.

42  termék
FESTÉKSPRAY
19  termék
ALAPOZÓ
termék
GLETT
28  termék
FALFESTÉK