Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

CHROMOS - BETONTON ( BÁZIS ) Betonfesték 0,75L

CHROMOS - BETONTON ( BÁZIS ) Betonfesték 0,75L
CHROMOS - BETONTON ( BÁZIS ) Betonfesték 0,75L
Raktáron 6 darab
Bruttó: 2 720 Ft
darab
A BETONTON betonfesték egy kopásálló, vízálló és időjárásálló színezett akril festék mész és cement alapú vakolatokra, beton, tégla és kő felületekre.
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
A felület legyen száraz, sima, szilárd, állékony és portól, zsírtól és olajtól mentes. Festés előtt alapozzon SIMPRA mélyalapozóval, majd száradást követően vigye fel a felületre a betonfestéket 2 rétegben. A második réteg felvitele előtt várja meg a felület teljes száradását. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet. A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +35°C között. Közvetlen napsugárzásnak, vagy erős szélnek kitett felületen ne történjen munkavégzés (túl gyors száradás), vagy védekezzen takarással. Esőben, ködben ne történjen munkavégzés. A felület a felhordást követően 48 óráig nem ázhat meg és nem lehet a hőmérséklet +5°C alatt. Eszközök tisztítása vízzel.
SZÍN:
Színezhető több ezer színre a Top- Mix színkeverő rendszeren a gyári Chromos-Svjetlost színkártyák, valamint az általánosan elterjedt színkártyák alapján.
HÍGÍTÓ:
Hígítás nem szükséges!
KIADÓSSÁG:
4-5 m2/l egy rétegben.
Kiszerelés:
0.75L / 5L
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
C220097