Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

CHROMOS - KEMOPOL PROTECT Penészgátló falfesték 15L

CHROMOS - KEMOPOL PROTECT Penészgátló falfesték 15L
CHROMOS - KEMOPOL PROTECT Penészgátló falfesték 15L
Rendelhető
Bruttó: 12 840 Ft
darab
Penészgátló hatású vizes-diszperziós fehér beltéri falfesték. Védi és díszíti a falait és a mennyezeteit a fürdőszobáknak, konyháknak, mosókonyháknak és minden olyan helységnek, ahol a magas nedvességtartalom vagy a szerkezetekben levő hőhíd miatt könnyen kialakul penészesedés.
A felület legyen száraz, állékony, egyenletes és tiszta, portól, zsírtól, olajtól és egyéb szennyeződésektől mentes. Tisztítsa meg a felületet az esetleges meglevő penésztől penészölő segítségével (ALGENON 1:5). Száradást követően alapozzon SIMPRA mélyalapozóval. Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet, két rétegben. Az első réteg max. 10%-ban vízzel hígítható. A második réteget száradást követően vigye fel a felületre. A levegő és a felület hőmérséklete legyen +5°C és +30°C között. A használaton kívüli festék dobozát zárja vissza. Eszközök tisztítása vízzel.
Kiadósság: 10L és 12L/m2 egy rétegben.
Kiszerelés: 2L, 5L, 15L
Hígítás: Tiszta víz Max. 10%, hígításkor alaposan keverje fel a festéket.
Gyárilag fehér színben készül. Színezhető több ezer színre a Top-Mix színkeverő rendszeren a gyári Chromos-Svjetlost színkártyák, valamint az általánosan elterjedt színkártyák alapján. KEMOTON színezővel is színezhető.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről